loader image

Mencions Legalas

Sètz conectatz sul site que l’adressa U.R.L es http: //www.bv-avocats.com. Aqueste site es la proprietat de Mèstre Marie Beaumont e Mèstre Jean-Baptiste Vieu (S.E.L.A.R.L JEAN-BAPTISTE VIEU). Aquestas mencions son destinadas a inforpar sur l’identificacion e l’utilisacion del site.

IDENTIFICACION :

Cabinet d’avocats: BV AVOCATS (AARPI) : Marie Beaumont, avocata inscrita al Barrançon de a Baiona a la Cort d’appel de Pau e Jean-Baptiste Vieu, avocat inscrit al Barrançon de Baiona e a la cort d’appel de Pau.

L’A.A.R.P.I BV AVOCATS es una empresa d’avocats diferenta de Mèstre Marie BEAUMONT (que travalha coma avocat soleda) e de Mèstre Jean-Baptiste VIEU (que travalha coma sociès unic de la S.E.L.A.R.L JEAN-BAPTISTE VIEU).

Directors de la publicacion: Marie Beaumont e Jean-Baptiste Vieu (S.E.L.A.R.L JEAN-BAPTISTE VIEU)

Adressa del siètge de BV AVOCATS (AARPI): Villa ongui Ethorri- 14 Allée Edmond Rostand- 64250 CAmbo-Les-Bains

Coordenadas: Telefon: 05 40 48 96 23 Telecopia: 05 64 11 54 06 Mail: contac@bv-avocats.com

Fotografias: REstrach : Thomas DUCHANGE/ Objècts: Rudy BLAZEJEWSKI (TERRE D’HISTOIRE PHOTOGRAPHIE)

Concepcion e creación: Gobal Medias

Logos: http://www.globalmedias.fr Designed by Global Medias

Albèrgament: SAS OVH, 2 rue Kellemarn BP 80157 59100 Roubaix (http://www.ovh.com).

CONTENGUT :

Aqueste site a per objectiu la presentacion del cabinet BV AVOCATS (AARPI). Las informacions contegudas dedins son destinada solament a rensenhar l’utilisator sus l’existencia e l’activitat del cabinet. Aqueste site prepausa pas gaire de prestacions jurídicas en linha e fornis pas de rensenhaments juridics o d’uma autra natura que engendrara uma relacion contractuala entre l’utilisator e BV AVOCATS (AARPI), Mèstre Marie Beaumont e Mèstre Jean-Baptiste VIEU (S.E.L.A.R.L JEAN-BAPTISTE VIEU). Aquest site es confòrm a la reglamentación de la profession d’avocat coma prevenguda per la lei n°71-1130 del 31 de decembre de 1971 e lo Règlament interior nacional (RIN).

INFORMACION DE L’UTILISATOR :

L’utilisator d’aqueste site reconèis dispausar dels mejans e de la competencia per accedar a las informacions publicadas. L’utilsator es informat que BV AVOCATS (AARPI), Mèstre Marie Beaumont e Mèstre Jean-Baptiste Vieu (S.E.L.A.R.L JEAN-BAPTISTE VIEU) seran pas tengut per responsables de daumatges que podria subir l’utilisator pendent sa navigacion sul site, en rason de l’impossibilitat de garantir la securita absoluda sul internet.

Las informacions captadas son tractadas informaticament (numerisacion e conservacion) que permet la prèsa de rendètz-vos o l’establissament d’un devis. Lo destinatari de las donadas es Mèstre Marie Beaumont o Mèstre Jean-Baptiste Vieu (S.E.L.A.R.L JEAN-BAPTISTE VIEU). ( identificacion en-dessos)

Corformament als article 13 e 14 del Règlement Général sur la Protection des Données (U.E) n°2016/679 del 27 d’abril de 2016 e a l’article 32 de la lèi n°78-17 del 16 de genièr de 1978 « informatique e libertés », lo director de publicacion d’aqueste site vos informa que :
Lo responsable del fichièr es Mèstre Jean-Baptiste Vieu que coordenadas son precisadas a l’article IDENTIFICACION al dessus.

La finalitat del tractament d’aquestas donadas es la prèsa de rendètz-vos e/o l’establissament d’un devis.
Lo destinatari es l’un dels avocats directors de publicación d’aqueste site: Mèstre Marie Beaumont o Mèstre Jean-Baptiste Vieu (S.E.L.A.R.L JEAN-BAPTISTE VIEU).

Aquestas donadas seran conservadas per una demanda de devis lo temps de l’establissament d’aqueste devis: se i a pas de seguida a aquesta demande es a dire 15 jorns máximum, se une seguida es balhada e que lo dossièr es confiat a l’avocat, les donadas seran conservadas pendant cinc annadas a comptaer de l’acabament de la mission de l’avocat.
Per la prèsa de rendètz-vos, las donadas seran conservadas cinc annadas a comptat de la data de consultacion ( se un rendètz-vos es fixat e se una consultation es delibrada). Dins l’ipotèsi ont la persona concernada ven pas a son rendètz-vos, las donadas seran efaçadas lo jorn seguent del rendètz-vos.

Beneficaitz d’un drèit d’accès, de rectificacion o de supression de las donadas personnalas que vos concernan, podètz demandar al responsable del tractament, mèstre Marie Beaumont o Mèstre Jean-Baptiste Vieu (S.E.L.A.R.L JEAN-BAPTISTE VIEU), en lors escrivent per corièr o mail ( a las adressas seguentas: BV AVOCATS (AARPI), Villas ongui Ethorri 14 Allée Edmond Rostand 64250 Cambo-Les-Bains, o contact@bv-avocats .com. Dins la metèissa formas, beneficiètz d’un drèit de demandar una limitacion o de vos oposar al tractament de vòstras donadas personnalas; d’un drèiot de demandar la portabilitat de vòstras donadas personnalas; del drèit de retirar vòstre consentament al tractament de vòstras donadas personnalas a tot momento.
Podètz mestre una reclamación al prèp de la .N.I.L se estimatz que la proteccion de vòstras donadas perssonala foguèt pas assegurat pel responsable del tractament.
Conformament a la reglamentación pasada, lo tractament de las donadas precitadas fa question d’una declaración al prèp de la C.N.I.L enregistrada jos lo numèro 1811965v0.

PROPRIETAT INTELLECTUALA :

Mèstre Marie Beaumont e Mèstre Jean-Baptiste Vieu (S.E.L.A.R.L JEAN-BAPTISTE VIEU) son proprietaris o titularis de l’ensemble dels elements e drèits d’aqueste site. Aquestes darrèrs sont aparats pel Code de la Propriété Intellectuelle. La reproduccion, representacion, difusion o redifusion, totala o en partida del contengut d’aqueste site es strictament fòrobandit, a mens que i aja l’accord de Mèstre Marie Beaumont o Mèstre Jean-Baptiste Vieu (S.E.L.A.R.L JEAN-BAPTISTE VIEU).

LIGANS HYPERTEXT :

Diguns pòt crear un ligan hypertèxt que va vers lo site www.bv-avocats.com sens l’otorisacion prealabla e expressa de Mèstre Marie Beaumont o Mèstre Jean-Baptiste Vieu (S.E.L.A.R.L JEAN-BAPTISTE VIEU).

LITIGIS :

Totis consomator a lo drèit de recorir gratuitament a un mediator de la consomacion en vista de la resolución amiabla dels litigis de natura contractuala sus l’execucion d’un contracte de fornitura de servicis. Ausisèm per consomator exclusivament una persona física que agis pas dins lo cadre de son activitat commerciala, industriala, artisanala o lioberala o que concerna aquestas activitats qu’accessorament.
Se lo litigi persista malgrat une reclamacion escrita amiabla prealabla directament adressada a l’avocat, lo consomator pòt sonar Dòna Carole PASCAREL, mediator de la consomacion de la profesion d’avocat, per l’internet (https://mediateur-consommation-avocat.fr), per letra simpla adressada al 180 Boulevard Haussmann, 75008 Paris, o per mail a l’adressa mediateur@mediateur-consommation-avocat.fr